Дом и градина

Поддръжката на дома, обзавеждането, ремонта, оформянето на градината и много други дейности, свързани с дома и градината често крият доста неизвестни. Собствениците на жилища лесно могат да се справят с проблемите, които възникват или да намерят необходимите им специалисти тук. Без да губят време и без да излизат от дома си, могат да решат всеки наболял проблем.

Покупката на жилище е паметен момент в живота на всеки човек. Това означава, че няма място за грешки. Потърсете информация за най-важните моменти при сключване на сделката. Това включва правна информация, актуални обяви за продажба на жилища, ценни съвети за огледите и много други полезни стъпки. Посъветвайте се със специалист директно онлайн.

Онлайн магазин за спално бельо

Онлайн магазин за спалното бельо от 100% памук, олекотени завивки,  възглавници, халати, хавлии и още много други продукти от домашният текстил на ниски цени.


Ачко - Тоалетно столче против хемороиди

Научно е доказано, че столчето за тоалетна Ачко облекчава болката при хемороиди, спомага изхождането и възпрепятства появяването на проблеми с дебелото черво. С Ачко и ти ще се рееш!


Професионално почистване

Почистване на домове и офиси на отлични цени с професионални машини и препарати! Съншайн е сред предпочитаните фирми в България от над 100 партньора – частни имоти, къщи, офиси и търговски центрове.


Доставка на цветя в София

Най-големия магазин в София за цветя. Онлайн магазинът им е лидер в доставката на цветя в столицата! Винаги свежи и красиво аранжирани, букетите на Top-Flowers правят мига на любимия ви човек отще по-специален.


Стикери за стена - stickerix.com

Онлайн бутик за стикери за стена. Декорация на детска стая, стикери за спалня, лепенки за мебели, стикери за фаянсови плочки. Стикери по поръчка.


Otrovi.com - ДДД препарати за борба с вредители.

Специализиран онлайн магазин за професионални решения и ефективни препарати за борба с мишки и плъхове, уреди против къртици, защита от птици, змии и гущери, инсектициди против хлебарки, дървеници, дървояди и други вредители.


Декорация за дома от Kartini.bg

Не е задължително освежаването на дома или офиса Ви да бъде скъпо и времеемко. С картините и панелите за стена на Kartini.bg вашите стаи ще добият нов по-стилен и интересен облик с минимални инвестиции на средства и време.


Artecasa - всичко за дома

Фокусираме се върху качествените и красиви съдове и прибори за хранене, за да се радвате на стил и уют в дома.


Професионално почистване

Платформа с реални и добри изпълнители свързани с почистващите дейности в София, Пловдив, Варна и Бургас. Ще намерите професионалисти, които ценят своят труд на разумни цени.


Ако вече сте си купили жилище и ви предстои да се нанесете в него, разузнайте коя хамалска бригада е най-подходяща за вас и какво трябва да търсите, когато си избирате такава. Не се ограничавайте с една намерена фирма. Търсете и сравнявайте оферти, цени и услуги. Ако е необходимо, разговаряйте по телефона с представители на фирмите, които сте си харесали. Питайте за промоционалните им оферти и какви са условията, за да можете да се възползвате от тях.

Обзавеждането също изисква специализирана намеса. Намерете най-добрите производители на мебели, интериорни дизайнери и съвети за обзавеждане на всяка една стая в дома ви. Подреждането на мебелите не е лесна задача. То също е подчинено на определени правила. Научете за тях. Изберете най-добрите мебели на най-изгодни цени. Модерните компании предлагат превоз до дома. Така няма да се притеснявате къде е фирмата. Важно е да ви харесат мебелите й и да поръчате. Всичко ще дойде до вашата врата. Тук също е добре да уточните с консултантите подробностите. Тъй като всяка компания има различни оферти, поинтересувайте се за тях.

Ремонтът на дома е друг ключов момент. Колкото и да отлагате, все в един момент трябва да се заемете с него. Не на всеки му е възможно да се справи с ремонта и точно затова има фирми, които се заемат професионално с проблема. Намерете майсторите за вашия ремонт и най-добрата оферта. Организирайте събирането и извозването на строителните отпадъци на идеална цена.

За всички, които са късметлии и имат хубава градина, трябва да се запознаят с важните моменти от грижата за нея. Всички необходими препарати и растения можете да намерите тук, разглеждайки всички специализирани сайтове. Можете да подберете най-необходимото и изгодно и да си го поръчате. Грижата за градината може да започне веднага. Не пропускайте да разберете как стои въпроса с доставката.