Кредити

Почти няма хора без кредити. Факт е, че днес е лесно да се вземе бърз кредит. Неприятностите идват след като започне плащането. Това значи, че преди да се предприеме подобна стъпка, трябва да знае всичко, свързано с бързите кредити, за да няма недоразумения, които по-късно излизат много скъпо.

Трябва да се знае, че бързият кредит не случайно се нарича така. Този вид кредити се отпускат без допълнителни гаранции, често само с предоставяне на лична карта и са с доста високи лихви. Те се отпускат за кратък срок и са предназначени да покриете някоя спешна, ненадейно изникнала нужда. Затова и сумите, които се отпускат, не са толкова големи.

Бързи Кредити Онлайн от Фератум

Лидер в бързите кредити в България. Оторизирана от БНБ, Фератум е фирма със десетки офиси в най-големите градове в Европа.


Бързи Кредити без лихва от Бърза Каса

Искаш ли бърз кредит до заплата без никаква лихва? Бърза Каса е решението – прозрачни условия, бързо кандидатстване и лесна комуникация.


Бърз кредит до заплата от E-Cash

E-cash е най-бързото решение на финансовите ви проблеми. Можете да заявите заем от 400 до 5000лв. Ниски лихви, без скрити такси и с бързо кандидатстване.


Бързи Заеми Онлайн от Микро Кредит АД

Микро Кредит АД предлага бързи кредити онлайн с 0% лихва и без никакви такси. Вземи своя кредит от 500 до 3000 лв. в някой от офисите на Микро Кредит с отстъпка до 35 лв.


Бързи Oнлайн Kредити от Credirect.bg

Вземи бърз кредит онлайн до 3000 лева бързо и лесно само с няколко клика! Кандидаствай за заем в CreDirect и вземи своите пари сега – без поръчители и без сложни процедури!


Бързи Кредити от CITYCASH

CITYCASH е българска компания за бързи кредити създадена през 2013-та година с мрежа от над 100 офиса в цяла България. Кандидаствай за кредит сега и вземи до 3000 лева още днес!


Бързи кредити Vivacredit.bg

Vivacredit е реномирана компания в облатта на бързите кредити. Правилния избор, ако търсите сигурен и доверен партньор за бърз заем с ясни условия и безпроблемно одобрение.


Изгодни бързи кредити – Izbiram.bg

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние от Избирам.бг сме събрали промоционални оферти от компаниите за бързи потребителски кредити. Вярваме, че това ще Ви улесни максимално при избора Ви за най-изгоден кредит.


Това не са кредити за пътувания и удоволствия. Най-добрият вариант е да вземете сумата, която ви е необходима и по най-бързия начин да я погасите при първа възможност.

Преди да кандидатствате, внимателно прочетете всички условия, при които ви се отпуска сумата. Не забравяйте да се уверите, че вноската, която виждате в калкулатора, няма да бъде утежнена с някоя допълнителна такса в последствие заради неизпълнено условие от ваша страна. Това много често се случва. Начисляват се такси за бързо разглеждане на документите, за бързо отпускане, за липса на поръчител и ред други, които се начисляват след отпускане на кредита.

Питайте и какви са санкциите, при просрочване на вноската по кредита. Понякога наказателните лихви превишават неколкократно самата вноска. Не се лъжете от рекламите на някои компании за безлихвени кредити. Това е при определени, описани в сайта условия, с които трябва да се запознаете задължително, за да ги изпълните. Често те са свързани със съкратен срок или друго изискване, с което трябва да се съобразите.

След като сте били одобрени, следете получаването на маейл, който съдържа документацията по кредита ви. Изчетете я много внимателно, за да не се окаже после, че не сте знаели някоя подробност и това е станало причина за увеличаване на вноската.

Като цяло, най-добре е да се запознаете предварително с условията на няколко компании за бързи кредити, да си изберете най-добрата оферта и едва тогава да кандидатствате. Някои компании позволяват онлайн кандидатстване, други изпращат кредитен консултант при вас, а трети изискват посещение на офис. Който и вариант да изберете, не пропускайте да питате. Питайте за всичко. Така със сигурност ще разберете подробностите и няма да бъдете неприятно изненадани в последствие. Не забравяйте да попитате как процедират при предсрочно погасяване на кредита. По закон, ако искате да си погасите кредита преди края, посочен в договора се приспадат лихвите за предстоящия период.