Мода

Онлайн магазините са истинска революция в търговията. Те облекчават и клиенти, и търговци. Много са удобни, особено за покупки на дрехи, обувки, аксесоари. На клиента не се налага да обикаля по магазините, а на продавача не му трябва помещение и персонал за магазина.

В онлайн магазините за дрехи, независимо дали е за дамски или мъжки, ще намерите удобни таблици за определяне на размера. Така най-сигурно ще прецените какъв размер трябва да си поръчате. Същото важи и за обувките. В сайта, който ги предлага има точно описание как да измерите крака си, за да знаете кой номер обувки да поръчате.

Дамски обувки от MES.BG

Онлайн магазин за обувки от естествена кожа на ниски цени. Разнообразие от дамски ботуши, дамски боти, равни дамски обувки, дамски маратонки, oфициални и елегантни дамски обувки.


GoStylish - Дамски дрехи и чанти

GoStylish е физически и онлайн магазин за дамска мода в центъра на София. Предлага богато разнообразие от дамски дрехи и чанти от ествествена кожа.


Badu.bg

Badu е онлайн магазин, в който всеки може да намери това което търси. Сайта разполага с над 120 000 различни артикула от над 700 категории. Освен най-често продаваните якета, поли, рокли обувки и чанти можете да намерите и голямо разнообразие от бижута електроника и дори рибарски принадлежности.


Естил - пътувай навсякъде със стил

Естил е българската марка, предлагаща всичко необходимо за едно перфектно пътуване. Пътни чанти и сакове, куфари за ръчен багаж, ученически раници, детски куфари, калъфи за куфар и всякакви принадлежности за път. Заповядайте и разгледайте всички видове раници и куфари онлайн.


Дамски обувки Stillo

Stillo предлага богат гама от дамски обувки. Предлагаме на нашите клиенти индивидуалност, стил, добро обслужване и възможно най-доброто съотношение между цена и качество.


Булчински рокли - ТОП модели

Alfa Brides са най- луксозните бутици за булчински рокли в България. Прелестни булчински бутици в София и Варна. Фирмата е създадена през 2011 година и оттогава до днес заема лидерски позиции в продажбата на среден и висок клас сватбени рокли. Марката е създадена специално за Алфа-булката, която знае какво иска от живота, от мъжа до себе си и от булчинската си рокля!


Дамски рокли

Богат избор от стилни дамски рокли на супер цени в napudreni.com ✅ Оригинални и стилни модели ☎ 0878 727 868 ➤ Бърза доставка!


Всеки легален онлайн магазин има секция с ясно упоменати данни за контакт с управителя, както и възможност за разговор с консултант, който да отговори на въпросите, които ви вълнуват. Можете да направите и поръчката си по време на този разговор.

Преди да се заемете с поръчка, трябва да се запознаете в детайли с политиката на магазина, от който сте решили да си поръчате. Проверете каква е практиката на магазина за връщане на продукта, при несъответствие или неизправност. Трябва ясно да е упоменато за чия сметка е връщането на продукта. Така, ако поръчаната дреха или чифт обувки не са ви по мярка, да ги върнете. Трябва да се знае какви са правата ви в тази ситуация. Добре е да можете след връщането на стоката да си получите парите обратно или ако желаете продуктът да бъде заменен с друг размер.

Начинът на доставка на поръчката също е различен при различните онлайн магазини. Някои правят доставка до офис на спедиторска компания. Други правят доставките до адрес, при желание от страна на клиента. Разберете каква е цената на доставката.

Друг важен момент, който трябва да уточните преди за сте преминали към пазаруване, е начинът на плащане на стоката. В повечето магазини се използва плащане при доставката, в някои може да се избира с карта или с наложен платеж. Клиентът има право да избере най-удобния му начин за плащане. Наложеният платеж е удобен от гледна точка на това, че артикулът може да бъде върнат и ако е платено предварително, трябва да се чака връщане на парите или замяна с друг артикул.

Тук ще намерите голям брой сайтове, които предлагат качествени стоки на достъпни цени. Цялата необходима информация относно правила и условия за пазаруване от тях, поръчка и плащане са публикувани на видно място, а от вас се изисква единствено да прочетете внимателно всичко. Любимите ви марки са в очакване на вашите желания.