Подаръци

Няма човек, който да не се затруднява да намери подходящия подарък за познат, приятел или роднина. Търсенето на точния подарък отнема много време и енергия. Препуска се по магазини, сравняват се цени, качество, питат се познати за отзиви и др. Какво ще кажете, ако можете да си седите пред компютъра и да избирате и поръчвате подаръците си.

Точно това ще можете да направите в този раздел? Тук ще намерите сайтове с изключително разнообразен асортимент артикули, подходящи за подаръци за различни поводи. Без значение дали подаръкът е за мъж, жена или дете, можете да намерите поне десет подходящи артикула във всеки от сайтовете за подаръци.Сравняването на цените става лесно, а отзивите са налични под всеки един от продуктите.

Онлайн магазин за подаръци - Podaraci.bg

В podaraci.bg ще откриете  супер подарък за всякакъв повод! Разнообразие от уникални и оригинални подаръци за жени, мъже и деца. Идеи за подарък за всеки  рожден ден, имен ден, юбилей, Свети Валентин, 8 март и много други. Бърза доставка, качествени продукти и огромен физически магазин в София.


Онлайн магазин за часовници - Vip Watches

Vip Watches е лидер сред онлайн магазините за маркови часовници в България. Всички модели часовници предлагани от магазина са 100% оригинални и нямат база сравнение с която и да е реплика. Също така Vip Watches е оторизиран партньор на часовници Casio и има няколко физически магазина в София.


Подаръци за кръщене СОМАХА

Кръщенето наближава, а ти си нямаш на идея какво да подариш? Възползвай се от предложенията за подаръци предлагани от сребърна бижутерия СОМАХА.


Пожелания за рожден ден

В нашия сайт ще откриете невероятни пожелания за рожден ден, с които може да направите деня на любим човек незабравим. Разгледайте ги и изберете това, което е най-подходящо.


Подарък за годишнина от сватбата

Годишнините от сватбата са семеен празник, в който всяка изживяна съвместно година носи определена символика и предполага специфичен подарък. Ако искате да сте оригинални и в същото време да спазите традициите, вижте нашите съвети за избор на подходящ подарък за годишнината от сватбата за нашите близки в Benchtalks.com


Оригинални подаръци

Подаръци, сувенири, декоративни предмети и изделия за дома от S-Gifts. Сервизи, чаши и плата за декорация и сервиране от керамика, порцелан и стъкло. Модерни предложения за интериора и оригинални идеи за подаръци.


Както всяка покупка от онлайн магазин, така и при подаръците плащането и доставката са различни при различните фирми. Обикновено се предпочита плащане в брой при доставката на продукта. Добре е да има опция, която ви позволява преглед и тест на стоката в спедиторската форма при получаването. Така ще се избегнат неприятности с някоя неизправност на артикула, който сте си поръчали. Все пак става дума за подарък. Нелепо е да подарите нещо, което има дефект. Ако при прегледа и теста на стоката, се окаже, че нещо не е наред, можете да върнете полученото. От фирмата ще ви дадат право на избор – да ви изпратят друг такъв артикул, да ви дадат възможност да си изберете друг или да ви върнат парите.

Ако някоя фирма не предлага подобна опция, попитайте. В случай, че ви откажат, значи има нещо съмнително в качеството на стоките, които предлага сайта. По-добре потърсете на друго място нещо подходящо.

В сайтовете са се постарали да подредят подходящите за различни поводи подаръци в отделни категории. Така е удобно за клиента, тъй като няма да си губи времето в разглеждане на неподходящи подаръци.

Често се налага да реагираме от днес за утре и онлайн избора е точното спасение в такава ситуация. В случай, че поръчате до 15 ч., на следващият ден в повечето случаи стоката ще е при вас. Ако не сте сигурни дали ще е възможно това, обадете се на телефоните за контакт и разговаряйте с консултантите. Те най-добре ще могат да ви информират кога да очаквате пристигането на поръчания подарък.

Някои от сайтовете предлагат и подходяща празнична опаковка. Предвидете  това. Чудесно е всичко да ви е под ръка и да остава само да се облечете и да тръгнете за мястото на събитието.