Право

Хубавото на новите технологии е, че позволяват използването на почти всяка една услуга без да се налага да си лично пред човека, който ще я извърши. Такова е положението и с правото. Наемането на добър адвокат е скъпо начинание. Това е свързано със задълбочено проследяване на работата на този адвокат, отзивите за услугите му, както и областта, в която работи.

Ако трябва да правим всичко това, посещавайки различните кантори, не е сигурно, че ще успеем навреме да си наемем подходящия професионалист или въобще дали ще попаднем на подходящия човек.

Profirms - правна кантора

Profirms е правна кантора, предлагаща услуги в следните области: дружествено и търговско право, строителство и недвижими имоти, трудово право, обществени поръчки, защита на лични данни и други.


Адвокатска кантора Томови

Адвокатска кантора Томови, разполага с опитни адвокати в град Варна и се занимава с гражданско, търговско, административно, трудово, семейно и наследствено право, както и право в сферата на енергетиката.


Днес почти всяка кантора има собствен сайт, в който детайлно представя всеки свой адвокат – областта, в която се е специализирал, делата, които е водил до момента. Можете да се запознаете и с отзивите на клиентите, които се използвали услугата на адвокат  от тази кантора. Това определено ще ви отнеме много по-малко време и изборът ви ще е максимално прецизен. Можете да разговаряте с избрания юрист чрез мейл, чат на живо или по телефона, ако кантората е далеч от вашето населено място. Така ще сте наясно дали адвокатът ще се заеме с вашия случай и има ли някакъв шанс да спечелите от всичко, което се е случило или се случва около вас.

Трябва да знаете, че канторите много прецизно подбират своите служители и там не попадат случайни хора. Веднъж попаднали в авторитетна кантора, те се стремят непрекъснато да увеличават квалификацията си, знанията и уменията си, за да продължат да работят там.

Как най-често се процедира с адвокатите от сайтовете на адвокатските кантори?

Съществува форма за контакт, която дава възможност клиентът да опише подробно проблема си. До 24 часа адвокат от кантората, специализиран в съответната област се свързва с клиента и уточняват подробностите. Понякога е достатъчна една консултация, за да се приключи с проблема, в други се изисква работата да продължи.

Трябва да знаете, че ако вашият случай не е по силите на кантората, ще ви бъде казано веднага в първия разговор, който ще осъществят с вас.

В някои сайтове са събрали най-честите запитвания на клиентите в раздел „Често задавани въпроси“. Не пропускайте да разгледате, ако има така. Обикновено там са дадени изчерпателни отговори на много от въпросите, които се каните да зададете и вие. Така пестите и вашето и времето на адвоката.

Не пропускайте да попитате и каква е цената на услугата, която ще очаквате да получите. Адвокатските хонорари не са малки, но си заслужава да се обърнете към тях, за да не ви остава много повече пари.