Реклама и маркетинг

Днес никой бизнес не може да оцелее без качествена реклама и маркетинг. За жалост, това не е ника лесна работа и трябва да се осъществи от специалисти в тази сфера. Всяка една фирма, занимаваща се с реклама и маркетинг има собствен сайт, който разяснява какво могат да очакват клиентите от дадената фирма.

Няма как да наемете някой и да му поверите успеха на бизнеса си без да имате представа как работи. Често в подобни фирми работи екип от млади хора, които имат креативни решения за всяка една ситуация и всеки неуспех могат да превърнат в успех. Разбира се, добре да се прочете какви са отзивите на хората работили с тези фирми. Те най-добре ще ви отговорят на въпроса дали си заслужава да опитате.

Now.bg

Стабилна и бърза платформа за създаване на онлайн бизнес магазини. Със свеж и находчив поглед в бъдещето на онлайн маркетинга и предприемачеството. Изградена от съвременен екип с богато портфолио.


Линк Билдинг

Linkove.bg е платформа, която предлага огромно количество линкове, които ще помогнат на уеб сайтът Ви да се класира по-напред в търсачките. Това е най-безопасният начин за линк билдинг.


Domain Backorder

Securebackorder.com е уеб сайт, чрез който може да запазите желания от Вас домейн. Ние имаме ресурса, познанията и ще наблюдаваме, преследваме и регистрираме домейна Ви.


Ganbox - SEO услуги от ново поколение

Ganbox предлага SEO услуги от 2006 г. за подобряване на вашия бизнес сайт и увеличаване на онлайн продажбите. Коректност и пълна прозрачност. Свържете се с нас сега!


В корпоративните сайтове е публикувано портфолиото на фирмата, от което можете да придобиете ясна представа за начина й на работа. Ще прецените дали този начин на реклама е подходящ за вашия бизнес.

Много от рекламните фирми изготвят пакети от услуги за клиентите. Те са с пакетни цени, които са значително по-изгодни, особено ако се налага да ги използвате абонаментно. Някои от екипите предоставят възможност клиентът сам да избере кои услуги да влизат в абонаментния му пакет. Това е изключително удобно, тъй като всеки бизнес има нужда от различни маркетинг и рекламни услуги.

Веднъж наета, фирмата уточнява с вас какви са целите ви и предлага план за действие. По време на целия процес, ще ви държат в течение как се движи кампанията, какви са резултатите, какви са слабите страни и какво възнамеряват да предприемат, за да подобрят резултатите. Ще иска вашето съгласие за всяко едно действие. Все пак става дума за вашия бизнес и средства.

Рекламната кампания може да бъде предприета в няколко направления – в социалните мрежи, създаване на собствен сайт, приложения, които ще повлияват бизнеса ви и  др. Ако до момента поддържате само реален магазин, при желание от ваша страна, ще ви изработят и онлайн магазин, който има лесна поддръжка и работи 24 часа в денонощието без почивен ден през годината.

Професионалистите ще се погрижат и за това, брандът ви да излиза на някоя от челните позиции в търсачките. Така при търсене, клиентите бързо ще попадат на вашите продукти. АКо имате конкретни въпроси, преди да немете някой екип, обикновено в сайта им има място, на което да попитате. Отговорът няма да закъснее.

Не забравяйте да се поинтересувате колко скъпо ще ви излезе това удоволствие. Тези услуги не са никак евтини, но инвестицията си заслужава.