Технологии

Технологиите навлизат в живота ни, независимо дали го искаме или не. Това налага да сме в час с всички нововъведения. Интересно и забавно е да можеш да пуснеш прахосмукачката да почисти преди да се прибереш у дома, защото си разбрал в последния момент, че ще имаш гости. Ако искате да се сдобиете с всякакви екстри в офиса и дома, добре е да научите подробности за всички новости в технологиите, за да можете да ги използвате.

Тук ще намерите редица сайтове, които предлагат уникален набор от техника на всевъзможни цени. Достатъчно е да знаете какво искате и можете да сравнявате офертите на различните компании.

Бутик за употребявани лаптопи и компютри Интерсервиз-20

Повече от 20 години предлагаме прецизно подбрана селекция от втора употреба хардуер за офиса и дома. В сайта ни ще откриете употребявани лаптопи, компютри и монитори в отлично състояние.


Изработка на сайт от Кипо

Дигитална агенция с над 10 годишен опит в SEO, уеб дизайн, изработка на красиви и работещи сайтове и онлайн магазини. Кипо е лидер и в SEO оптимизацията със стотици класирани сайтове и експерти на световно ниво.


Лаптопи втора ръка

Всеки употребяван лаптоп в online магазина на PCLife се тества щателно и реновира от компютърен специалист. Безплатна доставка за всички лаптопи, гаранция 6 м. и опция за разсрочено плащане.


Мобилни телефони и аксесоари от MobilePoint

Mobileprint.bg предлага внос и дистрибуция на смартфони, мобилни телефони, оригинални аксесоари за мобилни устройства и таблети на всички водещи световни марки. Като директен вносител ние гарантираме 100% за оригиналността и качеството на продуктите.


Ако сте любители на пътуванията, на пазара има уникални GPS навигации, които можете да управлявате с глас и те да ви упътят до желаната от вас дестинация. Можете да променяте маршрута по време на пътуването без да се налага да спирате, достатъчно е само да кажете на навигацията. Не е ли чудесно това. Навигацията сама ще определи най-краткия път, колко гориво ще ви е необходимо и за колко време ще сте там. Няма да пропусне да ви извести за наличие на пътна камера или удобно място за почивка.

Ако пък предпочитате да си стоите у дома пред телевизора, няма как да не намерите подходяща оферта за смарт телевизор, който ще играе ролята и на монитор на компютъра, но и ще можете да сърфирате с него из интернет пространството, да водите видеоразговори и да гледате филми онлайн.

С компютрите, лаптопите и телефоните нещата отиват още по-далеч. Те стават все по-малки и по-мощни. Дори и с часовника вече можете да си вършите основни дейности, докато телефонът ви е в джоба или чантата.

Накратко казано, това, което беше научна фантастика преди няколко години, вече е факт и ние използваме всичките технологии в ежедневието си. Вече е трудно да си представим деня без да използваме интернет. Не можем без да се чуем по смартфона с приятели, които живеят на другия край на света. Разбира се, всичко ново е особено скъпо и изисква добре да помислите дали ще ви е полезно, преди да го купите.

Много от сайтовете предлагат стоките си на изплащане, тъй като са прекалено скъпи. Разбира се, има и разлики в цените. Преди да си поръчате някоя високотехнологична джаджа, сравнете офертите и вземете най-изгодната. Попитайте за начините за доставка и за опциите при получаването й. Добре е да можете да тествате продукта при получаването и тогава да го вземете.