Технологии

Технологиите навлизат в живота ни, независимо дали го искаме или не. Това налага да сме в час с всички нововъведения. Интересно и забавно е да можеш да пуснеш прахосмукачката да почисти преди да се прибереш у дома, защото си разбрал в последния момент, че ще имаш гости. Ако искате да се сдобиете с всякакви екстри в офиса и дома, добре е да научите подробности за всички новости в технологиите, за да можете да ги използвате.

Тук ще намерите редица сайтове, които предлагат уникален набор от техника на всевъзможни цени. Достатъчно е да знаете какво искате и можете да сравнявате офертите на различните компании.

Бутик за употребявани лаптопи и компютри Интерсервиз-20

Повече от 20 години предлагаме прецизно подбрана селекция от втора употреба хардуер за офиса и дома. В сайта ни ще откриете употребявани лаптопи, компютри и монитори в отлично състояние.


Изработка на сайт от Кипо

Дигитална агенция с над 10 годишен опит в SEO, уеб дизайн, изработка на красиви и работещи сайтове и онлайн магазини. Кипо е лидер и в SEO оптимизацията със стотици класирани сайтове и експерти на световно ниво.


Лаптопи втора ръка

Всеки употребяван лаптоп в online магазина на PCLife се тества щателно и реновира от компютърен специалист. Безплатна доставка за всички лаптопи, гаранция 6 м. и опция за разсрочено плащане.


Мобилни телефони и аксесоари от MobilePoint

Mobileprint.bg предлага внос и дистрибуция на смартфони, мобилни телефони, оригинални аксесоари за мобилни устройства и таблети на всички водещи световни марки. Като директен вносител ние гарантираме 100% за оригиналността и качеството на продуктите.


Уреди с транспортни дефекти

Уреди с транспортни дефекти, бяла техника втора ръка, уреди за вграждане, хладилни витрини, внос от Западна Европа, високо качество на атрактивни цени.


Ако сте любители на пътуванията, на пазара има уникални GPS навигации, които можете да управлявате с глас и те да ви упътят до желаната от вас дестинация. Можете да променяте маршрута по време на пътуването без да се налага да спирате, достатъчно е само да кажете на навигацията. Не е ли чудесно това. Навигацията сама ще определи най-краткия път, колко гориво ще ви е необходимо и за колко време ще сте там. Няма да пропусне да ви извести за наличие на пътна камера или удобно място за почивка.

Ако пък предпочитате да си стоите у дома пред телевизора, няма как да не намерите подходяща оферта за смарт телевизор, който ще играе ролята и на монитор на компютъра, но и ще можете да сърфирате с него из интернет пространството, да водите видеоразговори и да гледате филми онлайн.

С компютрите, лаптопите и телефоните нещата отиват още по-далеч. Те стават все по-малки и по-мощни. Дори и с часовника вече можете да си вършите основни дейности, докато телефонът ви е в джоба или чантата.

Накратко казано, това, което беше научна фантастика преди няколко години, вече е факт и ние използваме всичките технологии в ежедневието си. Вече е трудно да си представим деня без да използваме интернет. Не можем без да се чуем по смартфона с приятели, които живеят на другия край на света. Разбира се, всичко ново е особено скъпо и изисква добре да помислите дали ще ви е полезно, преди да го купите.

Много от сайтовете предлагат стоките си на изплащане, тъй като са прекалено скъпи. Разбира се, има и разлики в цените. Преди да си поръчате някоя високотехнологична джаджа, сравнете офертите и вземете най-изгодната. Попитайте за начините за доставка и за опциите при получаването й. Добре е да можете да тествате продукта при получаването и тогава да го вземете.