Хотели и заведения

Много често се налага да търсим кои заведения са ни под ръка и на кои хотели да разчитаме, когато пътуваме или се налага да ни дойдат гости.

Тук ще намерите богато разнообразие от сайтове на заведения и хотели, които предлагат отлични оферти за различни поводи.

Поръчай храната, която обичаш

Храна от любимите ти ресторанти в София и страната само на клик растояние. Избери какво ти се хапва и ние от FoodPanda ще се погрижим храната да достигне възможно най-бързо до вратата ти.


Топола Скайс

Мечтаното място за Вас и Вашето семейство! Разположен над един от най-красивите Черноморски заливи, сред живописни крайбрежни хълмове, с приказна гледка към безкрайните води на Черно море – „Топола Скайс“ е мечтаното място за една пълноценна семейна почивка.


Хотелски услуги търсим по различни поводи – организиране на бизнес събитие, организиране на личен празник, почивка, уикенд разходка със семейството и др. За различните поводи ще търсим различни условия и цени.

Хотелите са с различни категории. Това дава отражение както на услугите, така и на цените. Можете да разгледате сайтовете с предложения за хотелски услуги и да сравните тези, които ви харесат най-много. Добре е да се свържете и с рецепцията, за да попитате за някакви промоционални оферти или отстъпки. Трябва да знаете, че резервацията в последния момент ще ви струва много по-скъпо и в същото време може да не включва толкова екстри. Препоръчително е да направите заявката си поне месец преди събитието, за да можете да получите добра оферта. Ако планирате почивка, в сайтовете обикновено има календар, с който да улесните търсенето си за периода, който ви интересува. Можете да изберете дали искате да има хранения по време на престоя ви. Можете да си резервирате и СПА процедури, ако се предлагат в хотела. Пакетните услуги обикновено са на изгодна цена. Не пропускайте да попитате за това.

Когато става дума за заведения, обикновено се интересуваме от актуалните в района, в който се намирате. В случай, че търсите ресторант за организиране на събитие, трябва да се свържете с управата доста преди събитието. Разгледайте офертите на няколко ресторанта и се срещнете с управителите им, за да видите какво допълнително могат да ви предложат. Изберете най-изгодната за вас оферта.

Когато просто искате да запазите маса за двама, можете да направите резервацията си и онлайн. Повечето модерни заведения го предлагат. Дори имат отстъпки от цените, ако сте резервирали онлайн.

Много барове и дискотеки имат своя предварително уточнена програма за месеци наред. Можете да се осведомите за нея от сайта им и да сте сигурни, че ще прекарате вечерта забавно. Има някои събития, които изисква закупуването на билет, чиято цена е по-ниска онлайн. Можете да купите билети и да си спестите доста средства.

Тук винаги можете да намерите подходящо заведение, дори и да е в последния момент. Достатъчно е да знаете какво наистина търсите. Не пропускайте да се запознаете с менюто предварително, за да не се окаже, че кухнята не отговаря на вашите вкусове.