Строителство и ремонти

Малцина биха могли сами да се справят с ремонт в дома, офиса или магазина, а още по-малко със строителни дейности. Наемането на професионалист в случая е задължително. В този раздел ще намерите сайтове, в които се предлагат услугите на утвърдени фирми, предлагащи ремонтни и строителни услуги. Достатъчно е да знаете какво точно искате да им възложите.

Алуминиеви парапети INFOMET

Внос, търговия и монтаж на алуминиеви парапети в София и страната. Предлагаме периодични отстъпки и качествен монтаж с 5 години гаранция. Опит от 2008г.


Магазин за баня Керамо

Керамо е директен вносител на цялостно обзавеждане за баня. Богато разнообразие от мебели за баня, санитарен фаянс и плочки за баня на конкурентно ниски цени


Обзавеждане за баня от Keranova

В сайта Keranova.org ще намерите всичко за банята – шкафове, мивки, душ кабини, панели, плочки и гранитогрес. Фирмата е лидер в София за продажба на аксесоари и мебели за баня с 3 магазина на възлови места в столицата. Доверете се на качеството!


Обзавеждане за баня - Герака

Geraka.com е най-големия онлайн магазин специализиран за смесители, мивки и тоалетни чинии. Всички продукти са с гарантирано качество от най-големите производители! Целия асортимент можете да видите и на място в магазина на Герака в София


Акватек - изграждане на басейни

Фирма Акватек се е доказала като надежден партньор в проектирането и изграждането на басейни за частни и публични клиенти. През последните години Акватек се утвърждава на пазара и взема участие в изграждането на големи аквапаркове, СПА центрове и водни басейни за редица хотели.


Дограма от ПремиумПласт

Висококачествена дограма от Премиум Пласт – лидер тази сфера със собствена производствена база. Премиум Пласт работи с най-добрите PVC профили – Рехау и Профилинк. Гарантирано качество и безупречен монтаж.


Разгледайте детайлно предложенията на фирмите и се свържете с тези, които са ви направили впечатление. Всяка фирма има своя политика и е добре да се запознаете с нея. Прочетете внимателно какви гаранции поемат, с какви срокове се ангажират. Някои фирми не предоставят услуга за събиране и изхвърляне на строителните отпадъци, а това едно от важните неща, които трябва да бъдат перфектно подготвени при евентуален сериозен ремонт или строителство.

Преди да наемете фирма, разговаряйте с неин представител и подробно изяснете вашите очаквания, както и те да споделят какво е мнението им за плановете, както и дали могат да се справят и за какъв период от време. Повечето фирми разполагат с достатъчно голяма бригада, за да отговорят на поръчките на клиентите си. Те имат и промоционални оферти, за които е добре да се поинтересувате. Това ще ви даде шанс да прецените какво да поискате да направят. Уговорете работните дни, почивките през деня, както и начина на заплащане.

Не е добра идея да се плаща предварително. Най-удачно е да се разплащате при свършена качествена работа. Всяка фирма има свои изисквания към заплащането и свои цени за услугите. Не винаги важи правилото, че евтиното е по-некачествено. Някои строителни бригади имат перфектна организация и си доставят материалите на ниски цени, затова имат и по-ниски цени. Не случайно те имат и най-много работа.

Не забравяйте да потърсите мнения на клиенти от работата на фирмите, към които сте се насочили. Когато ремонтният екип не включва услугата по извозване и изхвърляне на строителните отпадъци, трябва вие да се ангажирате с това. Можете да наемете хамалска фирма, която редовно да извозва натрупания отпадък. Можете да поискате доставка на контейнер за отпадъци, който при напълване ще бъде извозен и заменен с нов, ако има нужда. Няма как да оставите генерирания боклук така, защото ще ви бъде съставен акт. Строителните отпадъци се изхвърлят на точно определени места,  за да се избегне замърсяване на околната среда.

Услугите, които предлагат строителните фирми са разнообразни, достатъчно е да разгледате внимателно сайтовете им и да сравните цените, на които можете да разчитате. Не чакайте последния момент, за да си изберете фирма за извършване на годишния ремонт.