Хотели и заведения

Много често се налага да търсим кои заведения са ни под ръка и на кои хотели да разчитаме, когато пътуваме или се налага да ни дойдат гости.

Тук ще намерите богато разнообразие от сайтове на заведения и хотели, които предлагат отлични оферти за различни поводи.

Поръчай храната, която обичаш

Храна от любимите ти ресторанти в София и страната само на клик растояние. Избери какво ти се хапва и ние от FoodPanda ще се погрижим храната да достигне възможно най-бързо до вратата ти.


Топола Скайс

Мечтаното място за Вас и Вашето семейство! Разположен над един от най-красивите Черноморски заливи, сред живописни крайбрежни хълмове, с приказна гледка към безкрайните води на Черно море – „Топола Скайс“ е мечтаното място за една пълноценна семейна почивка.


Храна за вкъщи от Le Chef

Любимите грил сандвичи на всеки във Варна са само на един клик разстояние от теб. Гладен си? Поръчай си вкусна кесадия или грил сандвич за вкъщи от Le Chef, а ние ще се погрижим за приготвянето и доставката до твоя дом.


Доставка на храна Варна

Омръзна ли ти да си супер гладен и тепърва да се налага да готвиш? Довери се на FastFood.bg! Сайта от който лесно можеш да поръчаш храна от най-добрите ресторанти във Варна. Винаги прясна храна и Fast доставка!


Почивка в Банско

Регнум Банско Апарт Хотел и СПА е уникално място за вашата почивка, за вас и вашето семейство. Тук ще намерите съчетание от обширни апартаменти с невероятен изглед към Пирин планина, единствения аква парк в Банско, перфектни условия за конферентни събития, тиймбилдинги, сватби, банкети, детски рожденни дни.


Хотелски услуги търсим по различни поводи – организиране на бизнес събитие, организиране на личен празник, почивка, уикенд разходка със семейството и др. За различните поводи ще търсим различни условия и цени.

Хотелите са с различни категории. Това дава отражение както на услугите, така и на цените. Можете да разгледате сайтовете с предложения за хотелски услуги и да сравните тези, които ви харесат най-много. Добре е да се свържете и с рецепцията, за да попитате за някакви промоционални оферти или отстъпки. Трябва да знаете, че резервацията в последния момент ще ви струва много по-скъпо и в същото време може да не включва толкова екстри. Препоръчително е да направите заявката си поне месец преди събитието, за да можете да получите добра оферта. Ако планирате почивка, в сайтовете обикновено има календар, с който да улесните търсенето си за периода, който ви интересува. Можете да изберете дали искате да има хранения по време на престоя ви. Можете да си резервирате и СПА процедури, ако се предлагат в хотела. Пакетните услуги обикновено са на изгодна цена. Не пропускайте да попитате за това.

Когато става дума за заведения, обикновено се интересуваме от актуалните в района, в който се намирате. В случай, че търсите ресторант за организиране на събитие, трябва да се свържете с управата доста преди събитието. Разгледайте офертите на няколко ресторанта и се срещнете с управителите им, за да видите какво допълнително могат да ви предложат. Изберете най-изгодната за вас оферта.

Когато просто искате да запазите маса за двама, можете да направите резервацията си и онлайн. Повечето модерни заведения го предлагат. Дори имат отстъпки от цените, ако сте резервирали онлайн.

Много барове и дискотеки имат своя предварително уточнена програма за месеци наред. Можете да се осведомите за нея от сайта им и да сте сигурни, че ще прекарате вечерта забавно. Има някои събития, които изисква закупуването на билет, чиято цена е по-ниска онлайн. Можете да купите билети и да си спестите доста средства.

Тук винаги можете да намерите подходящо заведение, дори и да е в последния момент. Достатъчно е да знаете какво наистина търсите. Не пропускайте да се запознаете с менюто предварително, за да не се окаже, че кухнята не отговаря на вашите вкусове.