Мебели и Обзавеждане

В този раздел ще намерите голям брой сайтове, на които можете да разчитате за всички, свързано с мебелите, вратите и прозорците, интериорния и екстерирония дизайн. Не всеки е спец в обзавеждането. Това налага да се правят консултации със специалисти.

Когато купувате жилище и  не взимате със себе си старите си мебели, се налага да направите предварителен план на обзавеждането си. Така няма да правите грешни покупки и ще имате възможност да търсите конкретни модели, подходящи за вашето пространство.

Мебели Монема - обзавеждане за вашия дом или офис

Висококачествени мебели за спалня, дневна, кухня, антре, детска стая и офиса. Постоянни промоции, консултация с интериорен специалист. Стилни мебели на добри цени с безплатна доставка!


Качествени матраци от Brava.bg

Maгaзини Бpaвa се зaнимaвa ocнoвнo c пpeдлaгaнe нa пpoдyĸти и aĸcecoapи зa cъня ĸaтo: мaтpaци, тoпepи, пoдмaтpaчни paмĸи, лeглa, cпaлни, аксесоари, възглaвници и дpyги.


Мека мебел от Mobiladalin

MobilaDalin е производител на мека мебел, който разполага със собствена мрежа от изложбени зали, франчайзи, вериги магазини, както в България и Румъния, така и в Европейската общност: Австрия, Франция, Германия, Италия, Испания, Унгария.


Професионално оборудване

Tirol.bg предлага професионално кухненско оборудване за хотели барoве и ресторанти. Тирол Сервиз ЕООД е официален дистрибутор на световноизвестни марки.


Днес изборът на мебели е много по-лесен от преди. Достатъчно е да имате интернет връзка. Комапаниите, предлагащи мебели, дограми, врати и всичко, необходимо за обзавеждането един дом, има собствени сайтове, в които може да се получи детайлна информация за всеки продукт. Достатъчно е да разполагате с необходимите размери на помещението, което ще обзавеждате и време да разгледате предложенията на сайтовете.

Много фирми предлагат онлайн консултации или 3D проекти за различни помещение. Това е изключително удобно и практично. Така ще можете да видите дали е удачен вашия план и къде е необходимо да  промените.

Може да ви трябва просто смяна на определена мебел. Това е още по-лесно. След като знаете размера, търсите съответаната мебел, освен по цвят, и по размер в сайтовете.

Вратите за дома, които се предлагат днес, са разнообразни като модели, материали и предназначение. Сигурно ще се затрудните при избора, но насреща са консултантите, които ще ви насочат към най-подходящото за вас. Фирмите имат свои правила за поръчки и доставки.

Същото важи и за дограмата. Там дори можете да разчитате и на поставяне с гаранция. Всичко, обаче е строго индивидуално.

За някои продукти се изисква предварително даване на заявка, за да бъдат изработени. Това забавя доставката понякога с цял месец и повече. Разбираемо е, тъй като не всичко може да се държи на склад.

Има компании, които произвеждат мебели по размери на клиента. Дори имат бригада, която идва на място, за да направи необходимите измерванията. Размерите са особено важни, когато се касае за кухненското обазавеждане, дограмата. Така ще е сигурно, че няма да се окаже, че шкафчетата не са направени като за вашата кухня или прозорците ви имат 2 пръста пролука.

Изборът, който можете да направите онлайн е по-лесен и бърз. Няма да се налага да минавате километри в разглеждане на шоуруми и търсене на подходящата мебел за дома ви. В сайтовете има телефони за контакт с консултанти, които ще ви помогнат до голяма степен в избора и поръчката на избраното. Професионалната помощ винаги е ценна.